Dacă sunteţi din Carei şi vreţi să ajungeţi până în Oradea sau vreţi să ajungeţi din Oradea până în Carei o puteţi face în condiţii confortabile şi în maximă siguranţă cu automotoarele operatorului feroviar Interregional Călători. Zilnic, aveţi la dispoziţie două curse înspre Oradea şi două înspre Carei.

tren1

Preţul unui călătorii de la Oradea la Carei este de 13 lei. Studenţii beneficiază de transport gratuit, iar celelalte categorii speciale de călători precum elevii şi pensionarii beneficiază de reduceri de 50%, în condiţiile legii. Nu mai trebuie să staţi la rând la casa de bilete, căci biletele vi le puteţi cumpăra chiar în tren. Nu e problemă nici dacă nu aveţi la dumneavoastră cash, căci vă oferim posibilitatea să achitaţi contravaloarea biletului cu cardul.

tren2

tren3

tren4

tren5

Dacă sunteţi cumva navetist, ne-am gândit şi la bicicleta dumneavoastră. O puteţi lua cu dumneavoastră fără probleme, căci automotoarele noastre sunt dotate cu stative speciale în acest sens.

tren7

tren6

Vă oferim şansa șansa unei noi experiențe în călătoria cu trenul, în automotoarele noastre moderne, confortabile şi în condiţii de maximă siguranţă. Începând acest an, am pus la dispoziţia dumneavoastră zilnic două curse înspre Oradea, una pornind din Satu Mare, iar cealaltă din Halmeu, respectiv două curse din Oradea înspre Carei, una având capătul de linie în Satu Mare, iar cealaltă în Halmeu.
Interregional Călători este o companie de transport feroviar din România. Compania a fost înfiinţată în iunie 2001 şi este singura companie privată din Transilvania care deţine garnituri de tren şi asigură transport feroviar de călători.
Vă prezentăm orarul curselor Interregional Călători pe ruta Oradea- Valea lui Mihai- Carei- Satu Mare- Halmeu:

orar