Joi, 19 decembrie 2019, începând cu ora 17.30, s-a desfășurat cea de-a patra seară de program artistic din cadrul Târgului de Crăciun în aer liber de la Carei, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

DSC_5365

Elevii Liceului romano-catolic „Josephus Calasantius” din Carei au pregătit un program bogat de colinde și cântece de Crăciun pentru cei care au vizitat Târgul de Crăciun.
Programul a cuprins colinde și cântece de Crăciun în limbile română, maghiară și engleză , respectiv poezii specifice Crăciunului. Au prezentat momente artistice atât copii din clasele pregătitoare și clasele I-IV, coordonați de doamnele învățătoare Nagy Katalin Tünde, Czier Berandette, Hevele Rita, Váradi Magdolna, Baumgártner Katalin, și tinerii din clasele V-VIII și IX-XII, pregătiți de domnul profesor Jónucz Alfonz.
Elevii au fost susținuți de rude, prieteni și de cei prezenți care au venit din curiozitate, astfel că s-a strâns un public numeros care s-a bucurat de program.
Și de această dată Moșul pe motocicletă a fost prezent la eveniment oferindu-le copiilor dulciuri. Mulțumim Asociației Open Road pentru sprijinul acordat.
Târgul de Crăciun în aer liber continuă și zilele următoare, programul fiind între orele 16.00 și 21.00, iar programul artistic va fi prezentat vineri, 20 decembrie 2019, de la ora 17.30, de către tinerii care frecventează cercurile Centrului Cultural al Municipiului Carei. Între orele 18.00 și 19.00 toți copii sunt invitați la întâlnirea cu Moș Crăciun.