Ieri, 10 decembrie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Carei – I.T.P.F. Sighetu Marmației au desfăşurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale în zona de competență, informează Poliția de frontieră.

migranti

Astfel, în jurul orei 21.00, în municipiul Carei au fost depistați şi reţinuți doi cetățeni străini, de sex masculin. Întrucât nu vorbeau limba română și nu îşi justificau prezenţa în zonă, aceştia au fost duşi la sediul S.P.F. Carei.
În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au constatat faptul că sunt cetăţeni din Siria, în vârstă de 26, respectiv 27 de ani şi intenționau să ajungă în Ungaria.
Unul dintre ei a fost preluat de Biroul pentru Imigrări Satu Mare, iar cel de-al doilea a fost îndrumat către un centru din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări. În cauză, se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca, la finalul anchetei, să fie luate măsurile legale ce se impun.Vă așteptăm pe toți cu mult drag!