Una dintre victimele accidentului grav de circulație de marți seara din Carei a intrat în moarte clinică. Femeia, împreună cu soțul său, traversau strada pe trecerea de pietoni când au fost luați pe capotă de un șofer imprudent. Starea celeilalte victime este la fel de gravă, soțul fiind în comă indusă.

accident3

Accidentul de marți seara din Carei devine o tragedie. Una dintre victime, mai precis soția, care a suferit răni grave la cap în urma impactului, a intrat în moarte clinică. Medicii orădeni sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire datorită rănilor suferite la creier. Se pare că femeia mai este ținută în viață doar de aparatele medicale.
La fel de gravă este și soarta soțului, care este în comă indusă. Medicii au decis să-i inducă artificial starea de comă pentru a-l putea stabiliza în vederea transportării la spitalul din Baia Mare.
Potrivit primelor concluzii ale anchetei, șoferul pur și simplu nu i-a văzut pe cei doi soți angajați în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Acesta nu circula cu viteză excesivă, polițiștii nedescoperind urme de frână la locul accidentului. În urma impactului, femeia a fost proiectată pe carosabil, în apropierea trecerii de pietoni, în timp ce bărbatul a fost târât câțiva metri, căzând apoi pe partea carosabilă, pe contrasens.
Poliţiştii careieni continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a petrecut accidentul. Încadrarea juridică urmează să se stabilească în funcție de evoluția stării de sănătate a victimelor.