În weekend-ul trecut, echipa de judo a clubului careian Judo Club Spartacus Carei a participat la puternicul turneu internaţional ”Cupa Unio”, aflat la ediţia cu numărul 24. Au participat peste 300 de sportivi de la 28 de cluburi din România, Ungaria, Ucraina și Polonia, la mai multe categorii de vârstă.

spartacus1
Tânărul club, la două luni de la înfiinţare, a participat cu un număr de zece sportivi din care opt copii s-au aflat la prima participare. Cu toate acestea, s-au obţinut cinci clasări pe podium. ”Obiectivul imediat al clubului nostru nu este de a cântări performanţa copiilor în medalii de aur sau alt metal preţios, ci de a avea obiectivitate şi continuitate în procesul de pregătire şi de participare la competiţii. Din acest motiv, nu vom neglija procesul de pregătire şi instruire al copiilor doar de dragul de a participa cu orice scop la competiţii, ci primordiala va fi însușirea corectă a principiilor tehnico-tactice și morale ale judoului”, a declarat antrenorul Hajlak Iosif.
La această competiţe au participat următorii sportivi careieni:
Crişan Paul 21 kg – locul 2
Zota Matei 21 kg – locul 3
Nintaş Noris 24 kg – locul 2
Hajlak Hannah 40 kg – locul 2
Moldovan Pop Bryan 46 kg – locul 3
Hagen Ralph 30 kg
Văsâlie Rareş 38 kg
Szilagyi Raul 38 kg
Mateaş Casian +62 kg
Şivado Adam 34 kg
”Felicitări copiilor care au participat la acest concurs şi mulţumim părinţilor pentru ajutorul şi susţinerea acordată. Totodată mulţumim sponsorilor Fluid Group Hagen şi Agro Pataki. Așteptăm în familia SPARTACUS toţi copiii care sunt dornici să înveţe judo, în zilele de luni, marți, miercuri şi joi, de la orele 16.30. Mai mule informații puteți obține la numărul de telefon 0770.951.873”, a adăugat antrenorul Hajlak Iosif.

spartacus2