Antrenorul Victoriei Carei, Marius Botan, spune că echipa a avut parte de un tur dificil, însă foarte frumos, în care s-a confruntat cu multe situații neprevăzute, cum ar fi accidentarea gravă a unor jucători, respectiv plecarea altora. Obiectiv primordial al Victoriei Carei îl constituie termina campionatul regulat pe primul loc.

botan1
”În acest tur de campionat ne-am confruntat cu multe situații neprevăzute! Am suferit niște accidentări grave (Mihale Claudiu, Mărneanu Cătălin), câțiva jucători ne-au părăsit în timpul campionatului, plecând în străinătate (Szilaghi Randu, Csentri Bence și Dallos Adrian). Au fost niște absențe care, datorită faptului că am reușit să aducem câțiva jucători de perspectivă de la echipa de juniori (Ghic Gilbert, Vasiu Alex născut 2004), antrenată și pregătită foarte bine de colegul și prietenul meu Tabi Zsolt, obținând rezultate foarte bune, nu s-au resimțit în locul nostru în clasament. Din acest punct de vedere a fost un tur dificil, însă foarte frumos! Ne bucurăm că nu am pierdut niciun meci și că am obținut un rezultat de egalitate la Satu Mare împotriva CSM-ului, care este cât o victorie pentru noi!”, a declarat antrenorul Marius Botan.
”Acum sper ca accidentații să își revină până la începerea pregătirilor din ianuarie pentru returul campionatului, respectiv să mai putem aduce câțiva jucători de calitate cu care să întărim echipa și să putem termina campionatul regulat pe primul loc! Acesta ar fi obiectiv primordial pentru noi! Le mulțumesc băieților pentru felul în care s-au pregătit pe toată durata turului de campionat și nu pot decât să le doresc multă sănătate și putere de muncă în continuare! Pe suporteri îi așteptam în număr și mai mare la stadion, băieții au nevoie de sprijinul lor!”, a adăugat Botan.