Întrunit azi în ședință extraordinară, Consiliul Local Carei a decis să continuie tradiția de premiere a premierea elevilor care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile naţionale, precum şi a profesorilor îndrumători. În acest sens, din bugetul local careian a fost alocată suma de 40.000 lei.

DSC_0674
Premierea elevilor care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele de anul trecut

Suma alocată a fost distribuită pe unități de învățământ: Liceul Teoretic – 21.000 lei, Liceul Romano- Catolic Josephus Calasantius- 3.800 lei, Liceul Tehnologic Iuliu Maniu- 3.800 lei, Liceul Tehnologic Simion Bărnuțiu- 3.800 lei, Școala Gimnazială Nr.1 – 3.800 lei, Școala Gimnazială Vasile Lucaciu- 3.800 lei.
Criteriile de acordare a premiilor, care vor fi respectate de Consiliile de administrație ale unităților de învățământ, sunt:
– se premiază rezultatele începând cu nivelul olimpiadelor județene, premiul III – olimpiadele faza națională, la unitățile/clasele cu profil teoretic;
– acordarea unor premii pentru rezultate deosebite la învățământul tehnic/profesional/dual, după criteriile stabilite de Consiliile de administrație;
– sumele acordate profesorilor îndrumători să nu depășească 1/4 din sumele alocate pentru premiere;
– nu se premiază performanțele/rezultatele sportive, care sunt recompensate anual la Gala Sportului Careian.