Mai mulţi cititori ai portalului Opinie de Carei au semnalat prezența, în cursul zilei de ieri, pe drumul dintre Carei şi Tăşnad, a unor persoane care se dau drept cetăţeni turci şi opresc conducătorii auto în trafic sub pretextul că au rămas fără benzină la maşină.

escroci bijuterii aur

Aflaţi într-un autoturism BMW de culoare neagră, înamtriculat în străinătate, pretinşii turci cereau bani de benzină, într-o engleză stâlcită, oferind în schimb lire turceşti şi bijuterii ce par din aur la prima vedere. Naivii care au căzut în plasa lor vor avea ocazia să afle că lirele turceşti sunt false sau că bijuteriile sunt de fapt din cupru.
Această metodă de înşelare a oamenilor creduli este una folosită de foarte mult timp de către escroci. În pofida mediatizării intense, din păcate încă se mai găsesc cetăţeni naivi, care cad în plasa escrocilor.
De obicei, escroci nu stau prea mult timp în acelaşi loc, sch9imbându-şi frecvent zona de acţiune. În cazul în care şi astăzi acţionează prin zona Carei-Tăşnad, nu vă lăsaţi înşelaţi de aceşti escroci.