Vineri, 27 septembrie 2019, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc lansarea volumului „Gyújtottam gyertyákat“ (”Am aprins lumânări”), avându-l ca autor pe inginerul sătmărean Erdei Péter, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

DSC_8395
În cadrul evenimentului au luat cuvântul Eugen Kovács, primarul municipiului Carei, și autorul, Erdei Péter, care a adresat cuvinte de mulțumire celor prezenți și a expus câteva din impresiile pe care le-a avut de-a lungul carierei dar și în perioada când a scris cartea. Volumul a fost prezentat publicului de către Enyedi Anna-Regina și Adrian Ştefănuţi.
În volumul bogat în ilustrațiii, autorul își descrie amintirile legate de lucrările de iluminat al clădirilor importante din județul Satu Mare din ultimii 20 de ani.
La finalul manifestării, autorul a acordat autografe doritorilor și a răspuns cu drag întrebărilor adresate de public.
Pe lângă prezentarea cărții, spectatorii au putut admira și o mică expoziție de fotografie cu imagini care se găsesc și în volumul lansat. Fotografiile au fost realizate atât de către autor, cât și de către artiști fotografi din Carei, Satu Mare și Oradea.