În cursul zilei de ieri, polițiștii au efectuat mai multe percheziții domiciliare pe raza municipiului Carei la presupușii autori ai crimei din Grădina Viilor. Anchetatorii au întocmit un cerc de suspecți și au efectuat respectivele percheziții în vederea strângerii de probe.

perchezitii

Victima, un careian în vârstă de 40 de ani, locuia singur într-o casă din Grădina Viilor. Potrivit surselor, mai multe persoane ar fi intrat peste el în casă, în noaptea de marți spre miercuri, aplicându-i numeroase lovituri în urma cărora a decedat. Având în vedere că victima nu deținea valori, anchetatorii au exclus varianta jafului.
Având în vedere că s-au efectuat mai multe percheziții, reiese că e vorba de mai mulți autori. Continuând investigațiile, polițiștii încearcă să stabilească cu exactitate condițiile în care a fost ucisă victima în propria sa casă, dar și mobilul crimei.
Cadavrul unui bărbat în vârstă de 40 de ani a fost găsit ieri dimineaţă în Grădina Viilor din municipiul Care. Întrucât cadavrul prezenta urme de agresiune fizică, poliţiştii au luat în calcul şi varianta unei crime, care s-a şi confirmat în urma investigaţiilor. Cercetările au fost preluate de către lucrătorii Serviciului de Investigații Criminale al IPJ Satu Mare, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare.