Conducerea Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Satu Mare nu a mai prelungit interimatul lui Gheorghe Pop la conducerea Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Cristiana din municipiul Carei, numind un nou director interimar în persoana lui Casian Boloș, fost asistent social în cadrul Centrului “Sfânta Ana” din Carei.

centru cristiana carei

Directorul Iosif Doboș, care a ocupat postul prin concurs, a fost schimbat din funcția de director al Centrului Cristiana Carei în prima parte a lunii iunie după ce un beneficiar a agresat sexual o beneficiară. În locul său a fost numit provizoriu Gheorghe Pop, prezentat de presa careiană extrem de locală drept un conducător aproape providențial, singurul capabil să rezolve problemele din respectivul centru.
Conducerea DGASPC Satu Mare pare să nu fi ajuns la aceeași concluzie, din moment ce nu a mai prelungit interimatul de trei luni al lui Gheorghe Pop. În locul său a fost numit asistentul social Casian Boloș.
În urmă cu o lună, fostul director Iosif Doboș a atacat în instanță decizia de concediere emisă de către conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGAPC) Satu Mare.