Careianul Alex Orban, cel care a stins incendiul izbucnit la fostul internat Agro din Carei, împreună cu angajaţii Centrului Cultural, a descris într-o postare pe Facebook panica care a pus stăpânire pe asistaţii social din fostul internat. Tânărul mai scrie să a acţionat instinctiv şi nu mai îşi aduce aminte cum a reuşit să stingă focul.

postare alex
„Sincer!!!!!! A fost un film de groază… eram la vreo 5 metri de clădire cu furtunul de apă în mână, în timp ce oamenii din jurul meu strigau că în interior se află butelii de gaz, copiii, curent electric… De la acel moment până când am reuşit să sting focul nu stiu ce s-a întâmplat… din bucurie am reuşit să sting focul înainte de orice tragedie… şi în final au ajuns şi pompierii”, a scris careianul Alex Orban pe Facebook.
Reamintim că Intervenția promptă a angajaților Centrului Cultural Carei şi a tânărului Alex Orban a evitat o posibilă tragedie la fostul internat al Liceului Agricol, în care locuiesc mai multe familii de asistați social. Observând izbucnirea unui incendiu în fostul internat, aceştia au intervenit fără să șovăiască, reușind să stingă focul înainte de sosirea pompierilor militari.

incendiu mic