Echipa de fete a CSM Victoria Carei – secția tenis de masă, formată din Dari Helga, Rad Ayana, Comiati Alexandra și Pascui Nicoleta, va participa în perioada 2- 8 august 2019 la un cantonament și un concurs de tenis de masa în Nice (Franța), însoțiți de antrenorul prof. Podoba Mircea.

tenis de masa
În perioada 5-11 august 2019, la Carei se vor afla în cantonament de pregatire sportivii juniori ai clubului CSM Zalău, coordonați de antrenorul Puie Victor, iar din 19 până în 24 august se vor afla la Carei în cantonament sportivii de la CSM Arad, însoțiți de antrenorul prof. Dodean Cristian.
În toata perioada vacanței, sportivii din Carei au un program de pregătire cu două antrenamente zilnice (între orele 10.00- 12.00 și 16.00- 20.00), coordonați de instructorii: prof. Maran Alin, Ghic Roxana, Suveg Roland și Podoba Mircea.
De asemenea, sportivii Careieni au participat la un stagiu de pregătire centralizată la Nyirbator (Ungaria), în perioada 8- 12 iulie, alături de sportivi din Slovacia, Ungaria și România (Cluj, Oradea și Carei), însoțiți de instructorul Maran Alin.