În dimineața zilei de 26 iulie, în jurul orei 06.00, Poliția Municipiului Carei a fost sesizată despre faptul că, între localităţile Carei şi Urziceni, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

masina_in_sant

Sosiți la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 49 de ani, din Ungaria, deplasându-se cu un autoturism pe DN 1F, s-a angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător, determinându-l pe conducătorul unui autoturism care se deplasa din sens opus să efectueze o manevră, în vederea evitării unui accident. În urma manevrei, autoturismul condus de un careian, de 27 de ani, a derapat în sanţ.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodată li s-au recoltat probe biologice de sânge. În urma evenimentului, a rezultat rănirea uşoară a unei pasagere de 48 de ani, aflată în autoturismul care a derapat.
În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.