Cel mai incisiv cuplu al Careiului, format din consilierul local Ilie Ciuta şi consoarta sa, jurnalista consacrată Daniela Ciuta, n-a onorat cu prezenţa manifestările organizate de Ziua Imnului Naţional în municipiul nostru. Nu că ar fi lipsit cuiva. În schimb, soţii Ciuta şi-au trimis o mică spioană, îmbrăcată în ton cu solemnitatea evenimentului, adică în pantaloni scurţi şi cu tricolul adânc descheiat.

opinie

Consacrata jurnalistă Daniela Ciuta, cea care dă lecţii privind codul vestimentar la evenimentele publice, a fost lăsată în ofsaid chiar de către tinerica pe care a trimis-o probabil pe post de mică spioană la manifestările organizate de Ziua Imnului. Tinerica a apărut îmbrăcată în nişte pantoloni scurţi de blugi, tocmai buni pentru o distracţie în club, şi un tricou adânc descheiat, numai bun de atras eventualii vlăjgani.
Se pare că micuţa spioană a făcut şi câteva poze pentru stăpâna sa. Având în vedere că au fost făcute de la foarte mare depărtare şi chiar din spate, s-ar putea preuspune că respectivei tinere îi era ruşine de ceea ce a făcut. Având în vedere cine a trimis-o şi în ce scop, încercăm să o înţelegem, căci nu prea a avut de ales.
Sper că jurnalista consacrată Daniela Ciuta a înţeles că nu e bine să tot vezi paiul din ochiul altuia şi să nu vezi bârna din ochiul tău. Nu de alta, dar soarta îţi poate juca feste destul de urâte. Oricum, o felicităm pentru noul cod vestimentar inaugurat de trimisa sa la solemnul eveniment de azi. O ţinută de club, cum îi stă bine unei tinere serioase din ziua de azi. Felicitări!

Szasz Lorand