Angajaţii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică ”Cristiana” din Carei au fost convocaţi pe neaşteptate azi la o şedinţă cu reprezentanţii Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare (DGASPC) Satu Mare. În mod ciudat, şedinţa s-a desfăşurat la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Socială (CIAS) Alexandru, situat tot în municipiul Carei.

centru cristiana carei

La şedinţa de urgenţă cu angajaţii au venit două reprezentante ale DGASPC Satu Mare. Directorul interimar al Centrului Cristiana, Gheorghe Pop, nu a participat la întâlnire.
După demitarea fostului director Iosif Doboş şi numirea noului director interimar Gheorghe Pop, în urmă cu mai bine de o lună, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică ”Cristiana” din Carei stă pe un butoi de pulbere. Există nemulţumiri atât din parte unor angajaţi cât şi a majorităţii beneficiarilor din centru. Probabil că acesta este şi motivul pentru care cei de la DGASPC Satu Mare au preferat să convoace şedinţa la CIAS Alexandru, situat în apropiere. Surprinde lipsa de la şedinţă a directorului interimar Gheorghe Pop.