Careieinii au la dispoziție un cont în lei pentru a-l ajuta pe micuțul Benett, băiețelul unor careieni, în vârstă de șase anișori, care s-a născut prematur. Din nefericire, la naștere a suferit un atac cerebral, în urma căruia a rămas paralizat de la gât în jos. În aceste momente, părinții încearcă să facă fac tot posibilul pentru ca a-și salva băiețelul, având nevoie de recuperare de specialitate.

benett
Astfel, părinții s-au dus cu micuțul Benett la o clinică de specialitate din Germania, unde fac recuperări. Dar au primit o veste bună din Statele Unite ale Americii, acolo unde există o terapie revoluționară, care ar putea să îi dea o nouă șansă.
Este vorba despre terapia “DELPHIN”. Problema este că această terapie este costisitoare, iar părinții au ajuns în imposibilitatea de a mai putea suporta singuri eforturile de salvare. Pentru a putea merge în SUA, ar fi nevoie de 15.000 de euro.
Dacă nu puteți dona, puteți ajuta cu o distribuire.
Cei care doresc să dea o mână de ajutor, o pot face în contul RO 64 CECEB 00008 RON 0633644, deschis la CEC Bank. De asemenea, se poate dona în contul DE 52 3005 0110 0020 0024 24 – Stadtsparkasse Düsseldorf – cod DUSSDEDDXXX – pe numele Benett Gașpar.