Direcția de Cultură și Sport Carei, Centrul Cultural al Municipiului Carei și Fundația Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi” organizează în perioada 29 iulie – 6 august 2019, în Parcul Dendrologic din municipiul Carei, cea de-a treia ediție a Festivalului CAREI FEST.

Voluntar-2019
În cadrul CAREI FEST se vor desfășura: cea de-a doua ediție a „Zilei Junior”, din cadrul CareiFest, în data de 29 iulie 2019, cea de-a treia ediție de Festivalului de folclor (5-6 august 2019) și cea de-a douăsprezecea ediție a festivalului AugustFest (30 iulie – 4 august 2019).
”Poți participa și tu ca voluntar la organizarea acestor evenimente. Dacă ești o fire comunicativă, vrei să te implici organizarea unui eveniment de anvergură, îți place lucrul în echipă și vrei să te distrezi în timpul verii într-o atmosferă plină de energie și bună dispoziție ești candidatul ideal. Pentru a te înscrie ca voluntar în echipa de organizatori, te așteptăm la sediul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, Castelul Károlyi, biroul nr. 10, de luni până vineri între orele 9-15, până la data de 20 iulie 2019 sau poți trimite un email la adresa castelul.karolyi@gmail.com. Informații suplimentare poți obține la adresa de email: castelul.karolyi@gmail.com sau la telefon: 0261.861.481. Persoană de contact: Melinda Avârvarei. Grăbește-te, locurile sunt limitate!”, se arată în comunicatul de presă al Direcției de Cultură și Sport.