Cea mai mare medie la Evaluarea Națională la nivelul municipiului Carei a fost obținută de elevul Petcu Tudor (9,65), de la Școala Gimmnazială Vasile Lucaciu. Acesta s-a clasat pe locul 32 la nivelul județului Satu Mare. La nivelul municipiului nostru, șapte elevi au obținut medii mai mari de 9.00.

evaluare nationala
La Liceul Romano-Catolic Josephus Calasantius din Carei, din cei 27 de elevi care au susținut Evaluarea Națională 20 au reușit să obțină medii peste 5.00. Cea mai mare medie (9.08) a fost obținută de elevul Dobran Denise. Medie peste nouă a mai obținut Jobbagy Timea Eva (9.03).
La nivelul Liceului Teoretic Carei, din cei 72 de elevi înscriși șapte au absentat. Din cei 65 care au susținut examenele, cinci au obținut medii sub 5.00. Singura medie peste nouă a fost obținută de eleva Domokos Blanka Csenge – 9.18.
La nivelul Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu s-au înscris 64 de elevi, 15 dintre ei obținând medii sub 5.00. Cea mai mare medie a fost obținută de elevul Petcu Tudor (9.65), aceasta fiind cea mai mare medie la nivel de municipiu, urmat de eleva Suth Clara (9.25) și eleva Robotin Cosmina Cristiana (9.00).
La Școala Gimnazială Nr.1 din Carei, din cei 25 de elevi înscriși au absentat șapte. Din cei 18 elevi care au susținut examenele, trei au obținut medii sub 5.00. Cea mai mare medie a fost obținută de eleva Zdroba Denisa Larisa (9.40), fiind singura medie peste nouă la nivelul școlii.

Elevii nemulțumiți de notele obținute pot depunse contestații în cursul zilei de azi.

Pentru a vedea rezultatele Evaluării Naționale click aici.