În urma partidei disputate azi pe teren propriu, juniorii Victoriei Carei, antrenaţi de Tabi Zsolt, au reuşit să se califice în faza zonală a campionatului. Careienii au condus cu 3-2 până în minutul 90, toate trei golurile fiind marcate de Nyeki, dar acest scor ar fi avantajat echipa oaspete, care în meciul de alaltăieri învinsese la Rodna cu 2-1. Careienii s-au calificat prin golul înscris în ultimul minut al prelungirilor tot de către Nyeki, dintr-o lovitură de pedeapsă.

victoria carei juniori calificare
Careienii au dominat prima repriză, reuşind să preia conducerea în minutul 21 prin golul înscris de Nyeki. Tot Nyeki a înscris al doilea gol al careienilor, în minutul 42, dintr-o lovitură de pedeapsă. Şi al treilea gol a fost marcat tot de către Nyeki, în minutul 44.
Juniorii Victoriei Carei au pus presing asupra oaspeţilor şi în cea de-a doua repriză. Profitând de o greşeală în apărare a careienilor, Pop Ionuţ a înscris pentru Minerul Rodna. De asemenea, oaspeţii au marcat încă un gol în minutul 69, Ianoş Traian înscriind dintr-o lovitură de pedeapsă.
Careienii s-au mobilizat, mutând jocul în faţa porţii celor de la Minerul Rodna. În cele din urmă, în minutul 94, ultimul minut al prelungirilor, Nyeki a reuşit să înscrie al patrulea gol al careienilor, fructificând o lovitură de pedeapsă.
Lotul Victoriei Carei: Toth, Preg, Boros, Ghic, Balog, Schuller, Nyeki, Bakai, Vekker, Koter, Mihale. Au mai jucat: Szilagyi şi Vasiu. Antrenor: Tabi Zsolt.
„Un meci de infract pot să zic pentru că din nou am condus cu 3-0 la pauză, dar oaspeţii au revenit la 3-2 şi erau calificaţi după un joc bun al nostru pe tot parcursul meciului. Am făcut două greşeli în apărare, foarte mari, care ne-au costat, dar cred că am meritat să accedem în faza zonală pentru că am fost echipa mai bună, cu multe faze elaborate, multe faze de gol. Până la urmă am reuşit să înscriem, chiar dacă din 11 metri. A fost un meci chiar de infract, greu, foarte greu. Ne-a costat şi avantajul gazdelor acasă şi noi n-am marcat acolo, ceea ce era un dezavnataj destul de mare, dar am remontat repede. Am luat două goluri pe greşeli proprii. Cred că echipa mai bună se califică pentru că echipa oaspete n-a prea arătat nimic care să o recomande să ajung la zonă, iar noi am jucat pe tot parcursul celor 180 de minute mult mai bine şi, până la urmă, am obţinut victoria. Felicit băieţii, felicit colegii care m-au ajutat pe tot parcursul acestui campionat. Sunt mândru de aceşti băieţi, orice ar fi la zonă. Ne calificăm a cincea oară la faza zonală la juniori A1. Suntem o echipă care spune ceva la juniori. Sper să facem o figură frumoasă, oriunde ne-am deplasa în zilele de 14, 15, 16 iunie. Vreau să mulţumesc publicului numeros care a fost alături de noi, mi-a plăcut încurajarea lor, ne-a dat un elan în plus”, a declarat antrenorul juniorilor careieni, Tabi Zsolt, la finalul partidei.