Vineri, 31 mai, pe platoul din fața Monumentului Ostașului Român din Carei a avut loc un eveniment dedicat copiilor, se arată într-un comunicat de presă al Direcției de Cultură, transmis portalului Opinie de Carei.

4

Cei prezenți au avut parte de multe surprize pregătite de către organizatori: ateliere de creație, pictură pe hârtie, forme de ipsos, pânză, facepainting, desene pe asfalt, tir cu arcul, airsoft, atelierul de creație Polipol, au putut juca tenis de masă sau confecționa aeromodele.
Totodată, copii au putut admira expoziția de motociclete, cea de aparatură tehnică de radiocomunicații, mașina pompierilor și cea de poliție și au putut participa la spectacolele susținute de formația KÉPMÁS din Nyiregyháza și trupa PRIETENII VESELIEI din Oradea.
Personajele din desene animate au animat publicul prezent, organizând diferite concursuri și jocuri interactive, pregătind o serie de surprize plăcute copiilor. Evenimentul a fost organizat de către Direcția de Cultură a Municipiului Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, Biblioteca Municipală Carei, în parteneriat cu Asociația Inimi deschise spre mânuțe întinse, Asociația Sportivă Corvus Regia, Clubul Elevilor Carei, POLIPOL Mobila, Aloconor Company, C.S. TAPO Carei, Asociația „Pro Villa Karul” Egyesület Nagykárolyi – Baba-Mama Klub, Open Road Bikers & Friends, Aurel Popp Art, I.S.U. Someș – Detașamentul de Pompieri Carei, Poliția Municipiului Carei, cu sprijinul Primăriei Municipiului Carei.
Organizatorii mulțumesc pentru buna colaborare tuturor celor implicați în realizarea acestui eveniment.