Liderul Organizaţiei Municipale ALDE Carei, Pinter Jozsef, s-a prezentat la urne azi, în jurul orei 15.30, la secția de votare amenajată în incinta Colegiul Tehnic Iuliu Maniu. Pinter Jozsef a fost însoţit de fostul ministru Ovidiu Silaghi, candidat pe lista ALDE la Parlamentul European.


”Am votat astăzi pentru cea mai bună echipă care să reprezinte România la Bruxelles, pentru prosperitatea şi demnitatea românilor. Sunt încrezător că în Parlamentul European vor ajunge nişte oameni care să facă cinste ţării noastre”, a declarat preşedintele ALDE Carei, Pinter Jozsef, la ieşirea din secţia de votare.
„Este o zi specială pentru noi, pentru România în general. Se votează europarlamentarele. Evident că cei pe care noi dorim să-i promovăm în Parlamentul European trebuie să fie cei care respectă România, o respectă cu demnitate şi vor face onoare României, să nu mai fim în situaţia de a nu fi în Spaţiul Schengen, de a nu avea fonduri europene pentru firmele noastre”, a declarat fostul ministru Ovidiu Silaghi.