Regionala CFR Cluj a transmis în cursul zilei de azi conducerii Primăriei Carei că a fost aprobată finanțarea pentru lucrările de modernizare a celor două treceri la nivel cu calea ferată de la ieșirea din municipiu înspre comuna Căpleni, se arată într-un material postat pe pagina de Facebook a administrației locale careiene.

trecere cale ferata
”Lucrările vor include montarea de semibariere cu semnalizare acustică și luminoasă, reabilitarea carosabilului de ambele părți ale căii ferate, respectiv montarea de dale de cauciu între șine. Consider că este o veste bună atât pentru locuitorii din Carei cât și pentru cei din Căpleni”, a declarat primarul Eugen Kovacs. Valoarea sumei alocate pentru lucrări este de trei milioane lei.
Cu ocazia recentei sale vizite în Carei, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a promis sprijin în vederea reabilitării trecerilor la nivel cu calea ferată de la ieşirea din municipiul Carei spre Căpleni. Datorită lipsei semnalizării, respectivele treceri deveniseră un adevărat pericol pentru cei care circulau între cele două localități, existând permanent riscul producerii unor accidente.