Cu ocazia vizitei efectuate azi în judeţul Satu Mare, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat calitatea lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Carei. Ministrul Răzvan Cuc a fost însoţit de prefectul Darius Filip, de ministrul Apărării, Gabriel Leş, de deputatul Ioana Bran, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, şi alţi lideri ai social-democraţilor sătmăreni.

DSC_0971

Ministrul Transporturilor s-a declarat mulţumit de modul în care a fost construită centura Careiului, declarându-se mândru că investiţia a fost finalizată în guvernarea social-democrată. De altfel, Careiul este singura localitate din judeţul Satu Mare care dispune de variantă de ocolire.
La solicitarea primarului Eugen Kovacs, ministrul Transporturilor s-a deplasat şi la trecerea la nivel cu calea ferată de la ieşirea din municipiul Carei spre Căpleni. Ministrul Cuc a promis că, în cel mai scurt timp, respectiva trecere va fi dotată cu un sistem de semnalizare luminoasă. De asemenea, urmează să fie reabilitată şi trecerea la nivel cu calea ferată de la ieşirea din municipiul Carei spre Urziceni, fiind demarate procedurile de atribuire a lucrărilor.