Vineri, 3 mai 2019, de la ora 16.00, în Sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de fotografie a Fotoclubului „Prisma” din Miercurea-Ciuc, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

DSC_7410-1

În cadrul manifestării au luat cuvântul Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”; dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” Carei; Dragoș Georgescu, director al Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”; iar din partea fotoclubului invitat, președintele acestuia, domnul Labancz István.
Fotografiile pot fi admirate în perioada 3 – 17 mai 2019, conform programului de vizitare a Muzeului din Castel.
Expoziția cuprinde 59 de fotografii alb-negru și color cu portrete, peisaje, nuduri artistice, fotografii abstracte și peisaje urbane.
La Carei au fost prezenți mai mulți reprezentanți ai clubului foto „Prisma” din Miercurea-Ciuc, iar după vernisaj, aceștia au discutat cu cei prezenți detalii despre fotografii, impresii și aspecte inedite care au apărut în momentele în care au fotografiat diferite persoane sau situații neprevăzute apărute.
Evenimentul a fost organizat de Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.