O comisie de anchetă a fost constituită azi la nivelul Școlii Gimanziale Vasile Lucaciu din municipiul Carei după ce portalul PresaSM a semnalat ieri faptul că o fetiță de doar 11 ani – elevă în clasa a V-a ar fi fost umilită de către dirigintă în fața întregii clase, fiind obligată să își taie singură părul în fața întregii clase. Cazul a intrat și în atenția Poliției Carei.

1

”O fetiță de doar 11 ani – elevă în clasa a V-a la Școala ”Vasile Lucaciu” din Carei – ar fi fost umilită de către dirigintă în fața întregii clase. Unul dintre părinți – a precizat pentru PresaSM – că diriginta s-ar fi supărat pe fetiță pentru că și-ar fi schimbat culoarea părului. Considerând cel mai probabil că ar fi un act de indisciplină, diriginta ar fi pus-o pe fată să își taie singură pletele decolorate. Dar nu oricum, ci în fața întregii clase”, se arată în articolul publicat de PresaSM.
La nivelul școlii a fost constituită o comisie de anchetă pe marginea cazului semnalat de PresaSM, a declarat directorul Școlii Gimnaziale Vasile Lucaciu, Alina Mocanu. Concluziile vor fi făcute publice la finalul anchetei, în funcție de constatările acesteia urmând să fie formulate și eventuale propuneri de sancționare disciplinară a profesoarei. Potrivit surselor Opinie de Carei, ar fi vorba de profesoara Nicoleta Ioan.

Pentru a citi articolul publicat de portalul PresaSM, clic aici.