După succesul de anul trecut și în 2019 POLIPOL organizează FIT-DAY. Anul acesta, locul desfășurării evenimentului va fi in Parcul Dendrologic Carei, unde vă asteptăm să participați la diverse programe sportive, pentru a ne face dupa-masa mai activă, informează firma Polipol Mobila SRL Foieni.

polipol fit day 2019
În cadrul FIT-DAY 2019 se vor organiza urmatoarele competitii: campionat de fotbal, campionat de baschet, campionat de handbal, campionat de tenis de masă (ping-pong). Pe lângă acestea, vă veți putea energiza și tonifia cu zumba și alte activități cardio, TRX, cycling (bicicletă indoor), respectiv, vă puteți încerca rezistența la crossul POLIPOL 2019.
La fel ca în anul anterior, și anul acesta evenimentul are un scop caritabil. Ne dorim ca anul acesta să ajutăm două familii a căror copii au nevoie de sprijin pentru tratamentele pe care le urmează.
Cei care doresc să participe la campionate sunt rugați să se înscrie pâna la data de 03.05.2019 completând acest formular -> https://forms.gle/7UG5KK7mEJWMGEr36 , pe pagina de facebook a companiei sub forma unui mesaj https://facebook.com/polipolmobila/ sau la numărul de telefon 0261-805-623.
Pentru mai multe infomații urmăriți pagina noastră de facebook.