Joi, 21 martie 2019, de la ora 17.00, în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural din Carei a avut loc cea de-a douăsprezecea ediție a concursului de talente Tip Top Prichindel, organizat de către Centrul Cultural al Municipiului Carei.

DSC_0281m

Concursul s-a adresat copiilor de la grădinițe și elevilor din clasele 0-IV. Aceștia au interpretat un cântec, o poezie, au prezentat momente de dans irlandez, dans sportiv sau dans modern, dar au fost interpretate și monoloage.
La ediția din acest an a concursului de talente Tip Top Prichindel au participat 20 de elevi de la instituții de învățământ din județul Satu Mare.
Juriul concursului a fost format din: Leșan Iliszi Ligia, profesor de învățământ primar; Ille Loredana, profesor de limba și literatura română; Burlacu Helga, profesor de învățământ primar, secția limba germană; Robotin Larisa, educator și profesor de limba engleză.
Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Ștefănuți.
În urma deliberării, anunțăm rezultatele celei de-a douăsprezecea ediții a concursului de talente TIP TOP PRICHINDEL:

Categoria grădiniță:
Locul I – Gacso Julia
Locul II – Gardo Emma
Locul III – Kincs Lara
Mențiune – Grupa de dans irlandez de la Grădinița nr. 3 din Carei
Mențiune – Uri Hajnal

Categoria clasele 0-IV
Locul I – Varga Adriela
Locul II – Mastan Camelia
Locul III – Resch Carina Ioana
Mențiune – Hajnavics Richardo
Mențiune – Temfli Jasmin
Câștigătorii au primit diplome și premii care au constat în jucării, dulciuri și cărți. Fiecare concurent a primit diplomă de participare și ciocolată.
Organizatorii îi felicită pe concurenți și pe coordonatorii acestora pentru modul în care s-au pregătit pentru concurs.