În prima etapă a returului, Victoria Carei a reuşit să obţină o victorie în deplasare, în faţa celor de la Frohlich Foieni. După ce prima repriză s-a încheiat cu scorul de 0-0, careienii au reuşit să înscrie în repriza secundă prin Csenteri Bence şi Silaghi Radu. Golul gazdelor a fost marcat de Hevele Heinrich, chiar înainte de finalul partidei. Partida Frohlich Foieni – CSM Victoria Carei s-a încheiat cu scorul de 1-2.

a (10)

Vremea neprielnică a redus considerabil numărul spectatorilor la meci. Prima repriză a decurs fără emoţii prea mari. Fiecare echipă a avut una-două ocazii, dar fără să reuşească să marcheze. Jocul relativ monoton a continuat şi în a doua repriză, până în minutul 71, când Csenteri Bence a reuşit să înscrie pentru careieni. În minutul 90, Silaghi Radu a reuşit să marcheze din nou în poarta echipei din Foieni. Chiar înainte de finalul partidei, gazdele au reuşit să înscrie prin Hevele Heinrich. Partida Frohlich Foieni – CSM Victoria Carei s-a încheiat cu scorul de 1-2.
Victoria Carei: Ármos Sándor – Holczberger Krisztián, Girszháber Gabriel, Mihale Claudiu, Ghiarfaș Mihai – Tillinger Dániel, Csenteri Bence – Zbona Raul, Bákai Balázs, Veres Alex – Mihály István. Rezerve: Mitrácska Erik, Babiciu Alex, Mărneanu Cătălin, Lazea Gabriel, Silaghi Randu. Antrenor: Marius Botan.
Frohlich Foieni: Tempfli Márk – Fiegi Tamás, Lovag Tamás, Toma Gergő, Moș Flavian, Ulmer Gerhárdt, Lovag Gergő, Vachter Ervin, Preg Ádám, Betuker Márk, Pelok Áron. Rezerve: Debreczeni Csongor, Hevele Heinrich, Binder Bertold, Metzner Dávid, Czier Márk. Antrenor: Gózner Károly.
„Am ştiut că ne aşteaptă o partidă grea, chiar aici, din prima repriză. În orice caz, mă bucur că am reuşit să ne adjudecăm victoria. Nu a fost cel mai bun meci al nostru, dar am venit pentru cele trei puncte şi le-am obţinut. A fost un meci greu, sper că este un avertisment, dar în acelaşi timp şi un start bun. Sper că ne vom putea mobiliza şi, pe lângă cele trei puncte, vom putea un joc mai spectaculos”, a declarat antrenorul CSM Victoria Carei, Marius Botan. „În prima repriză, vântul puternic a îngreunat jocul. Şi dimensiunile terenului au fost mai mici decât ale terenului nostru, motiv pentru care nu ne-am putut desfăşura. Pe lângă acestea, şi echipa adversă a fost una foarte ambiţioasă, care ne-a îngreunat jocul. Însă principalul este că ne putem bucura de cele trei puncte”, a adăugat Botan.
„Nu, nu suntem dezamăgiţi. A fost un meci bunicel, cu un joc bunicel. Cele două echipe au jucat la acelaşi nviel. Victoria Carei a profitat de greşelile noastre, fructificând de pe urma a două greşeli personale. Însă noi ne-am ratat ocaziile. Dacă am fi reuşit să înscriem mai repede, atunci poate că am fi avut o şansă să egalăm. Dar, în aceste condiţii, pot să spun că a câştigat echipa mai norocoasă”, a declarat antrenorul Frohlich Foieni, Gózner Károly.