În cadrul ședinței extraordinare de azi, 27 februarie 2019, consilierii locali careieni au aprobat proiectul şi cheltuielile aferente pentru obiectivul de investiţii „Introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală ce optimizează procesele orientate către cetăţeni în Municipiul Carei”.

DSC_0678

Valoarea totală de a proiectului este de 2,9 milioane lei, contribuția proprie a administrației locale careiene fiind de 2%, adică 58.000 lei. Proiectul va fi depus spre finanțare în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.
Proiectul prevede achiziția de module specifice care să permită servicii online în locul celor care sunt oferite în mod tradițional la ghișeu (modul care permite vizualizarea cererii online, precum și modul de rezolvare, modul destinat depunerii declarațiilor la serviciu de venituri, modul destinat eliberării online a certificatelor fiscale, e-petiții), constituirea arhivei electronice și instruirea unui număr de 30 de funcționari publici, achiziția de echipamente electronice care să permită derularea activității în condiții optime.