Careianca Simona Hanciș, coordonatoarea Centrului Violeta, se numără printre finaliștii Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială 2019, la categoria ”Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului”. În urma numeroaselor voturi primite, careianca Simona Hanciș a trecut în etapa de jurizare a galei.

hancis simona
Sursa foto: Facebook

”Etapa votului s-a încheiat azi noapte și vă anunț, cu mare bucurie că, datorită mobilizării și implicării voastre, mă aflu și eu pe lista celor care au trecut în etapa de jurizare și voi participa, pentru prima dată în viață în calitate de finalistă, la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, care va avea loc la București în data de 19 martie 2019. Vă mulțumesc încă o dată pentru votul de încredere acordat, pentru cuvintele de încurajare și prețuire transmise și pentru toată susținerea pe care mi-ați acordat-o în aceste zile. Sunteți minunați și dincolo de toate m-ați făcut să devin conștientă de cât de mulți prieteni adevărați și aventuroși am lângă mine. Vă îmbrățișez cu mult drag și încă o dată VĂ MULȚUMESC!”, se arată în mesajul transmis de Simona Hanciș.
Alți doi careieni care își desfășoară activitatea în domeniul asistenție sociale au fost nominalizați în cadrul ediției din acest an a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială, dar n-au reușit să ajungă în finală. Este vorba de Radu Dorina-Monica, la secţiunea cel mai bun asistent social din domeniul asistenţei sociale comunitare, respectiv Szeibel Maria-Tünde cel mai bun asistent social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi.