Pe pagina de Facebook a unei profesoare din municipiul Carei a apărut alaltăieri o postare cu caracter obscen, prin intermediul căreia ar fi oferit servicii sexuale contra cost. Postarea a fost ștearsă în scurt timp, profesoara de liceu arătând că postarea aparține unei alte persoane, care a i-a spart contul.

cont spart

Postarea în care profesoara ar fi oferit servicii sexuale contra cost a trezit imediat suspiciunea careienilor care au observat-o. După modul agramat în care a fost scrisă, autorul are grave probleme de exprimare în limba română. Alertată de prieteni, cadrul didactic a șters imediat postarea obscenă și a revenit cu un mesaj în care a arătat că pagina de Facebook i-a fost spartă și că mesajul anterior nu îi aparține.
La nivelul liceului unde predă profesoara a fost declanșată o anchetă. Se suspectează că cel care a spart pagina de Facebook și a postat mesajul obscen ar fi un elev nemulțumit de notele primite.

Având în vederea caracterul obscen al postării și faptul că profesoara este o victimă a unei infracțiuni informatice, portalul Opinie de Carei a decis să nu dezvăluie identitatea cadrului didactic și nici liceul la care predă.