Vineri , 22 februarie 2019, începând cu ora 9.00, la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu din Carei se va desfășura Concursul județean „Antreprenor în devenire”, editia a II-a, proiect înscris în Calendarul Activităților Educative Județene 2019, domeniul tehnic, poziția 1, se arată într-un anunț de presă transmis portalului Opinie de Carei.

iuliu maniu
Concursul se desfășoară pe mai multe secțiuni și se adresează atât elevilor din ciclul gimnazial cât și liceal, respectiv școală profesională, după cum urmează:
1. Participare indirectă cu 2 secțiuni
– elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) vor realiza un eseu cu tema “Cea mai buna profesie” (descrierea unei meserii);
– elevii din clasele IX-XII (liceu) vor realiza un eseu cu tema “Ideea mea de afaceri”, prin care vor propune o soluție de rezolvare a unei probleme de natura economică, socială sau de altă natură.
2. Participare directă cu 3 secțiuni
“Cea mai buna reclamă pentru un produs destinat copiilor” pentru elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII)
“Cel mai bun plan de afaceri”, pentru elevii de liceu (clasele IX-XII)
“ Meserii de succes”, pentru elevii din învățământul profesional (presupune realizarea unor standuri de prezentare a meseriilor).
Mai multe informații legate de desfășurarea concursului și regulament pot fi obținute de la cadrele didactice responsabile de proiect, prof. ec. Govor Aurelia și prof. ing. Mos Augustin sau pe adresa de email a concursului antreprenor.in.devenire@gmail.com.