Fotbalistul careian Eric Bicfalvi (31 de ani) e aproape de cel mai important transfer al carierei. Presa din Rusia anunţă că mijlocaşul român este pe lista celor de la Lokomotiv Moscova, care sunt gata să ofere o sumă consistentă, 4 milioane de euro, informează dincolodesport.eu.

bicfalvi

Bicfalvi evoluează în prezent pentru Ural, locul 9 în prima ligă din Rusia, dar prestaţiile foarte bune l-au adus în prim planul echipelor mari din zonă. Fostul mijlocaş al FCSB-ului şi al lui Dinamo este titular cert la actuala sa formaţie, pentru care a prins în acest sezon 18 meciuri, a marcat 4 goluri şi a oferit un asist. Astfel, a atras atenţia lui Lokomotiv.
Potrivit sports.ru, Eric Bicfalvi este considerat înlocuitorul perfect pentru Manuel Fernandes (33 de ani), al cărui contract expiră în vară. Din câte se pare cele două părţi nu au ajuns la un numitor comun asupra prelungirii înţelegerii.
Fernendes a trecut în cariera sa pe la echipe importante, precum Benfica, Everton, Velencia sau Beşiktaş, trecându-şi în C.V. 8 trofee. În sezonul trecut a fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Rusiei
Românul evoluează pentru Ural din ianuarie 2017. A fost luat liber de contract, dar s-a dovedit un transfer foarte reuşit. În cei 2 ani a prins 56 de meciuri, a marcat 16 goluri şi a oferit 4 pase decisive.
Bicfalvi a mai evoluat în cariera sa la Jiul Petroşani, FCSB, Goria Buzău, Volyn Lutsk, Liaoning FC, Dinamo Bucureşti şi Tom Tomsk. La nivelul primei reprezentative are 6 meciuri.