Ediția a VII-a a Festivalului Internațional de Fotografie ”Carol Pop de Szathmári – Szathmári Pap Károly”, organizat Asociația Internațională ”Euro Foto Art”, a oferit oportunitatea organizării unei expoziții de artă fotografică de excepție în Carei, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Afis EXPO 526_Nicoleta Gabor_print ok-01 - Copy (1)

De această dată, pe simezele galeriei Castelului Károlyi va fi instalată Expoziția artistei fotograf Nicoleta Gabor, membră al Clubului Fotografic ”Nufărul” din Oradea din 2008, intitulată ”Călător în noiembrie”.
Artista fotograf Nicoleta Gabor a început să fotografieze din anii 1989 -1990. Cu lucrările sale a participat în colecția reprezentativă a Clubului Fotografic ”Nufărul” intitulată ”Pași în lumină…” la nenumărate expoziții organizate în diferite țări din Europa. De asemenea în cadrul unor expoziții de grup a prezentat lucrările sale în cadrul expozițiilor vernisate în Galeria ”Euro Foto Art” Oradea și la Casa de Cultură din Marghita. În 2010, în cadrul expoziţiei intitulate “Dialog” şi-a prezentat 50 de lucrări, alături de colega ei din fotoclub, Benyovszki Tünde.
Autoarea expoziției are un altfel de concept general despre arta fotografică decât cel răspândit în ultima perioadă de timp, organizat sub patronajul Federației Internaționale de Artă Fotografică.
Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 8 februarie 2019, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei, de la ora 15:00, la care organizatorii invită pe toți iubitorii fotografiei să participe.
Fotografiile expuse vor fi prezentate de dr. Hágó Attila Nándor, președintele Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei.
Expoziția artistei fotograf Nicoleta Gabor, organizată în parteneriat cu Fotoclubul Vasile Vénig László, va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 22 februarie în zilele de lucru între orele 9-17 la care accesul publicului este gratuit.