Vineri, 25 ianuarie 2019, de la ora 17.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi, a avut loc vernisajul expoziției de pictură „12 ILLUSIONS” a tinerei artiste din Ucraina, Olga Norba, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

dsc_4934m

Evenimentul a fost deschis și moderat de Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, după care a luat cuvântul și realizatoarea picturilor, artista Olga Norba. Aceasta a salutat publicul prezent și a mulțumit organizatorilor pentru ocazia de a expune în eleganta sala a Castelului Károlyi din Carei.
Momentul artistic a fost prezentat de solistele formației Castelanii de la Centrul Cultural al Municipiului Carei, Németi Tamara și Mălina Latiș, pregătite de prof. Szűcs József. Solistele au interpretat două melodii de muzică ușoară.
După cum ne indică și titlul expoziției „12 ILLUSIONS”, în cadrul acesteia putem admira 12 lucrări, ce reprezintă, conform istoricului de artă Schultz Éva, , probabil o invitație „ca prin intermediul acestora să dăm o tură prin creațiile artistei, precum acele ceasului sau filele calendarului.”
Expoziția este deschisă pentru vizitare până la data de 8 februarie 2019, conform programului de vizitare a Castelului Károlyi.