Polițiștii careieni au dat dovadă de operativitate, reușind să indentifice în scurt timp o femeie ce a sustras banii unui vârstnic de la un bancomat din municipiu. Acesta a intrat în bancă pentru a semnala blocarea bancomatului, însă aparatul a eliberat suma de 2.500 lei, care au fost înhățați de o femeie care se afla în apropiere. Cu ajutorul camerelor de supraveghere, polițiștii au găsit-o pe hoață într-o oră și jumătate, recuperând prejudiciul, pe care l-au restituit familie păgubitului.

bancomat
Hoața a profitat de faptul că vârstnicul și-a lăsat cardul în bancomat, intrând în bancă pentru a semnala angajaților că s-a blocat aparatul. ”Tatăl meu a vrut să scoată suma de 2.500 de lei și bancomatul nu funcționa. A intrat în bancă și când a ieșit suna bancomatul. Lângă el era o femeie cu geacă muștarie, grasă și micuță, iar când doamna de la bancă a întrebat-o ce face acolo, a zis că a auzit aparatul că bipăie și apoi a plecat”, a declarat fiica bătrânului păgubit, care locuiește în Lucăceni.
Polițiștii careieni au dat dovadă de operativitate, reușind să o idenitifice pe hoață și să recupereze banii. ”Cu ajutorul camerelor, am văzut că ea a luat banii, căci s-a deblocat aparatul. Am sesizat Poliția, iar în aproximativ o oră și jumătate polițiștii au și găsit-o pe femeie, chemându-ne să mergem că au recuperat suma”, a adăugat fiica păgubitului.
Prin intermediul portalului Opinie de Carei, familia vârstnicului păgubit dorește să mulțumescă Poliției pentru promptitudinea cu care a acționat. ”Deja femeia era la poliție, dar era îmbrăcată în alte haine. Și-a recunoscut fapta și a înapoiat banii. Pe această cale vrem să mulțumim Poliției pentru operativitatea de care a dat dovadă. Nici nu ne gândeam că polițiștii o vor identifica atât de rapid pe femeia respectivă, iar aceasta ne va înapoia banii”, a încheiat sursa citată.