Miercuri, 23 ianuarie 2019, de la ora 18.00, la Teatrul Municipal Carei trupa Teatrului de Nord Satu Mare va juca piesa Profesorul de franceză, de Tudor Mușatescu. Acesta este primul spectacol din abonamentul pentru adulți și elevi, se arată într-un comunicat de presă transmis portalului Opinie de Carei.

5814

Prețul abonamentului este de 55 lei pentru adulți și 30 lei pentru pensionari și elevi. Preț bilet/spectacol 25 lei adulți, 18 pensionari și elevi.
Spectacol interzis majorilor cu deficiențe de visare și cu sindrom de scleroză sufletească!
Anunț de interes public:
Reprezentația poate conține limbaj poetic, nuditate sufletească cu puternice conotații de ingenuitate și scene prelungite de inocență nedisimulată.
Spectacolul nostru se dorește a fi o tandră aducere aminte a primelor explozii sentimentale și a ”golgotei” de la a fi îndrăgostit până la a iubi, pentru maturi, iar pentru cei tineri o lecție de ”practică în producție” sau de ”lucru manual” despre întrebări și gesturi care – din păcate – sunt astăzi asumate mai mult virtual, pentru că nu poți simți căldură când săruți mâna iubitei pe mess, iar primul sărut n-are nici un gust pe facebook.
Andrei Mihalache