”Săptămâna inimilor darnice” în cadrul Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu” din Carei a debutat cu un concert de colinde organizat de Centrul Cultural Carei, la care au participat elevii coordonați de profesoara de religie Zota Lavinia.


A continuat cu vizite la DGASPC Alexandru din Carei, Centrul de zi pentru persoanele cu Sindromul Down, unde elevii au dăruit câte un pachet beneficiarilor și un buchet frumos de colinde. S-a continuat activitatea cu vizite la Casele de tip familial din Carei, în special la Casa Speranța, unde beneficiarii au prezentat o serbare minunată, ca mai apoi să fie răsplătiți de profesorii și elevii liceului cu multe cadouri din partea lor și a lui Moș Crăciun .
S-au confecționat felicitări de Crăciun care au fost dăruite cu mult drag profesorilor și personalului din liceu.
Săptămâna s-a închetat cu un minunat concert de colinde și șcenete de Crăciun, care au încântat sufletul profesorilor și întreg personalul din cadrul liceului.
”Mulțumesc tuturor profesorilor și elevilor implicați în aceste activități deoarece numai împreună putem oferi celor aflați în suferință ”un gram de bucurie și fericire”! Sărbători frumoase tuturor!”, a declarat directorul Liceului Tehnologic ”Iuliu Maniu”, Adrian Micovschi.