Ieri, 11 decembrie 2018, în jurul orei 18.40, polițiștii Biroului Rutier Carei au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Moftinul Mic, a avut loc un accident rutier, soldat cu rănira uşoară a unui bărbat, informează Poliţia.

POLITIA-rutiera

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani din municipiul Satu Mare, aflându-se la volanul unui autoturism, pe raza localității Moftinul Mic, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum umed, a pierdut controlul autoturismului intrând în coliziune cu un autovehicul oprit pe un podeț pe partea dreaptă a direcției de deplasare care a fost proiectat într-un alt autoturism parcat.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat, de 49 de ani, din localitatea Domănești, care se afla în autoturism în calitate de pasager.
Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție iar în urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.