Sportivii careienii pregătiţi de antrenorul Mircea Podoba la tenis de masă evoluează cu succes în străinătate. Careienii Dari Helga, Keresztesi Kitty, Pink Mark şi Maran Alin evoluează în Ungaria, obţinând rezultate notabile, iar Rus (Sek) Kristof s-a calificat la finala pe ţară în Germania. Careianul Szilagyi Paul participă în aceste zile, în culorile României, la un concurs internaţional în Portugalia.


Rezultatele sportivei careiene Dari Helga sunt bine cunoscute pe plan local, fiind campioană a Ungariei de nenumărate ori în ultimii patru ani, de când evoluează la clubul Statistika Budapesta, fiind totodată componentă a lotului de juniori (U 18) şi de tineret (U21) a Ungariei, jucătoare în Extra Liga Ungariei. Fosta ei colegă din Carei, Keresztesi Kitty, joacă la Szekszard (Ungaria), fiind componentă a lotului de juniori (U 18) a Ungariei.
Pink Mark, antrenor la DAC-DEAC Debrecen, este jucator în NB 1 (Campionatul Naţional – n.r.) al Ungariei, alături de Maran Alin, ambii fiind foşti campioni naţionali ai României.
Rus (Sek) Kristof, jucător în Liga Germaniei, a câştigat la sfârşitul săptămânii trecute locul 1 pe regiunea Niedersachen, calificându-se astfel la finala pe ţară.
În perioada 26 noiembrie – 1 decembrie 2018, sportivul Szilagyi Paul participă în culorile României la Cadet & Junior Open în Gemaraes (Portugalia).