”Primplanuri din Orientul Îndepărtat”, vernisate la castelul din Carei

Vineri, 23 noiembrie 2018, începând cu ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc proiecția de fotografie „Primplanuri din Orientul Îndepărtat”, susținută de Czier Attila, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

DSC_0863m

Cuvântul de deschidere i-a aparținut lui Bikfalvi Zsolt, vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László” din municipiul Carei, după care, timp de mai bine de o oră, Czier Attila a prezentat în premieră, prin intermediul fotografiilor proiectate, experiența trăită în timpul călătoriei în orientul îndepărtat în locații precum China, Indochina, India, Tibet și Indonezia. Acesta a încercat să surprindă viața de zi cu zi, dar și tradițiile și obiceiurile culturale bogate din aceste locații îndepărtate.
Pe lângă prezentarea susținută, completată de fotografii, acesta a adus și o serie de obiecte din locurile pe care le-a vizitat, astfel, cei prezenți au putut admira și o mică expoziție formată din diverse suvenire.
Evenimentul a fost organizat de Fotoclubul „Vasile Vénig László”.
Foto: Bikfalvi Zsolt & Adi Ștefănuți