Castelul Karolyi, manejul şi centrul municipiului Carei apar în ipostaze extrem de spectaculoase în filmul american “The Princess Switch”, având-o în rolul principal pe actrița Vanessa Hudgens, ale cărei scene au fost filmate și în municipiul nostru. Mai multe capturi în acest sens au fost făcute publice de către cei care au vizionat deja filmul, disponibil de vinerea trecută pe Netflix.

Comedia romantică americană ”The Princess Switch”, filmată în cea mai mare parte în Castelul Károlyi și în alte locații din municipiul Carei, a fost lansată de compania Netflix pe 16 noiembrie 2018.
Cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă locul cu Stacy, o „fată obișnuită” din Chicago, care arată exact ca ea. Cu ajutorul magic al lui Moș Crăciun, Margaret se îndrăgostește de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, prințul moștenitor.
În distribuție: Vanessa Hudgens (în rorurile lui Margaret și Stacy), Sam Palladio (în rolul Prințului Edward), Nick Sagar, Mark Fleischmann, Suanne Braun și Alexa Adeosun).
În lunile februarie și mai, în municipiul Carei, în mai multe locații, au avut loc filmări pentru comedia romantică ”The Princess Switch”. Alături de actorii sosiți din SUA și Marea Britanie, peste 100 careieni și sătmăreni au participat la filmări în calitate de figuranți. Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locația fostei Primării, pe platoul din fața actualei Primării și zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, unde a fost amenajat un târg de Crăciun.