FAKE NEWS. Poliţistul „agresat” în Carei nu a fost agresat de către nimeni. Doar s-a interpus între doi scandalagii

În presa locală careiană a apărut în cursul zilei de azi o nouă ştire falsă privind aşa-zisa agresare a unui poliţist de către mai mulţi indivizi în faţa unui bar de lângă Liceul Teoretic Carei. În realitate, poliţistul nu a fost agresat, acesta doar interpunându-se între doi scandalagii, unul înarmat cu un cuţit, iar celălalt ţinând în mâini un scaun metalic.

politist

Un nou fake news în presa locală careiană, preluat pe nerăsuflate de o parte a presei judeţene. Ştirea apărută în urmă cu câteva ore relata despre faptul că un poliţist ar fi fost agresat de mai mulţi indivizi în timp ce încerca să aplaneze un conflict izbucnit în faţa unui bar de lângă Liceul Teoretic. Potrivit articolului respectiv, în timp ce agentul încerca să îl prindă pe unul dintre ei, un altul a venit în spatele acestuia cu un scaun de metal şi l-a lovit în spate de mai multe ori.
Surse din cadrul Poliţiei Carei, sub protecţia anonimatului, au declarat pentru portalul Opinie de Carei că nu a fost vorba de nicio agresiune căreia să-i fi căzut victimă poliţistul suprins în imagini. În realitate, în timp ce agentul de proximitate se afla în zonă, două persoane au provocat un scandal în faţa barului, ameninţându-se reciproc. Întrucât unul dintre scandalagii avea asupra lui un cuţit, celălalt a apucat un scaun metalic asupra adevrsarului, agentul de proximitate s-a interpus între ei pentru a împiedica o eventuală agresiune. Poliţistul nu a fost lovit de către niciuna dintre cele două persoane implicate în scandal, au specificat sursele din Poliţia Carei. Bărbatul înarmat cu cuţit a fost încătuşat şi transportat la sediul Poliţiei Carei. Ambii scandalagii s-au ales cu dosar penal, au mai precizat sursele judiciare pentru portalul Opinie de Carei.