Conferinţa Great People Inside este singurul eveniment internațional de resurse umane care s-a desfășurat timp de 15 ani consecutiv în România. Conferința Great People Inside: HR Mastery in the Digital Era, ce a avut loc pe 10 și 11 octombrie la Brașov, a generat discuții interesante și provocatoare despre amploarea schimbărilor tehnologice actuale, efectele acestora asupra locurilor de muncă, direcţiile strategice şi noile provocări precum şi implicațiile pentru domeniul HR, angajați și organizații.

La conferinţă s-au reunit reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane din toate industriile, psihologi, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai autorităților centrale și locale, ai marilor companii de consultanță, precum și experți cu renume internațional din Statele Unite ale Americii, Canada, Noua Zeelandă, Republica Cehă, Italia, Spania și Lituania.
Aşa cum organizatorii conferinţei au spus-o, contextul actual din ce în ce mai competitiv al pieţei muncii necesită adaptarea şi dezvoltarea strategiilor de resurse umane. Pentru fiecare organizație actuală, ar trebui să apară o îmbunătățire a metodelor de recrutare și o atenție sporită acordată culturii organizaționale care va rezulta din mixul celor trei generații aflate pe piața muncii, în condițiile în care dezvoltarea abilităților constituie una dintre principalele priorități.
Departamentele de resurse umane și organizațiile se confruntă cu o provocare majoră în încercarea de a se adapta digitalizării, păstrându-și, în același timp, componenta creativă și inovativă, fără a fi pierdut contactul interuman. Principiile tradiționale de management și leadership nu au fost proiectate pentru această nouă eră digitală, iar, din acest motiv, suntem pe punctul de a redefini întregul concept de management al talentelor. Există o schimbare evidentă în privința produselor și serviciilor HR, majoritatea instrumentelor de performanță aflându-se într-o tranziție către Cloud.
În cadrul celei de-a XV-a ediţii a acestei conferinţe internaţionale, având în acest an tema “HR Mastery in The Digital Era”, compania Polipol Mobila a primit “PREMIUL DE EXCELENŢĂ pentru contribuţii şi practici remarcabile în dezvoltarea şi managementul resurselor umane”.
Premiul primit ne onorează şi în acelaşi timp ne determină să continuăm să investim în dezvoltarea celei mai de preţ resurse pe care compania noastră o are, resursa umană!