Duminică, 7 octombrie 2018, începând cu ora 12.30, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei, a avut loc vernisajul expoziției de arte vizuale a artistelor Dorothea Fleiss și Paula Maria Pușcaș, informează Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.


Evenimentul a fost deschis și moderat de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, după care cele două artiste Dorothea Fleiss, respectiv Paula Maria Pușcaș, au luat cuvântul, vorbind despre exponate și despre modul în care a luat naștere acest proiect artistic inedit.
Performanţă muzicală a fost realizată de artistele sătmărene Corina Săvian ( pian) și Teodora Vaștag (soprană) care au interpretat o serie de melodii precum: „Caruso”, „Je t’aime” sau „It ain’t necessarily so.”
Evenimentul a fost organizat de Asociația Artiștilor Plastici Profesioniști DFEWA Stuttgart, cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.
Expoziția, care se găsește în sala de expoziții de la etaj, poate fi vizitată în perioada 7 – 12 octombrie 2018, conform programului de vizitare a Castelului.