gherasim

Soţia Maria – Margareta şi fiii Lucian Ioan şi George anunţă îndureraţi trecerea în nefiinţă a soţului, respectiv tatălui nostru
AVOCAT IOAN GHERASIM,
născut în 1942 pe meleagurile jud. Neamţ, după absolvirea Facultăţii de Drept din Iaşi a fost numit judecător la Judecătoria Roman, unde a activat timp de doi ani.
Ulterior, din motive familiale a fost transferat la Judecătoria Carei, din anul 1987 fiind numit preşedinte al acestei judecătorii până în anul 1992 când, dându-şi demisia din această funcţie, a devenit avocat în cadrul Baroului Satu Mare.
În cadrul întregii sale activităţi a fost călăuzit întotdeauna de cinste, corectitudine şi profesionalism, punându-şi viaţa în slujba legii, până în anul 2014, când din motive medicale s-a retras definitiv din activitate.
Deşi dorinţa sa a fost ca ceremonia funerară să aibă un caracter cât mai restrâns, anunţăm totuşi prietenii, vecinii şi colegii săi că slujba de priveghere se va desfăşura în cursul serii de marţi, 09.10.2018, începând cu orele 18.00, iar cea de înhumare în cursul zilei de miercuri, 10.10.2018, orele 13.00, ambele la Capela Bisericii Greco-Catolice de pe str. Ignişului din Carei.