Peste 70 de copii la tabăra de handbal de la Carei

La sfârșit de săptămână, la Carei a fost organizată o tabăra de handbal pentu micuțele și micuții practicanți ai acestui sport din municipiu. La acest eveniment au participat din cadrul unităților școlare careiene peste 70 de elevi plini de energie și voie bună, care în decurs de două zile s-au antrenat și simțit bine împreună.


Sâmbătă după amiază au avut loc meciurile de minihandbal, având ca invitați echipele de fete și băieți din Cămin, care au fost însoțiți de către prof. Belény Gabor.
În fiecare seară, înainte de culcare, au fost organizate mai multe jocuri distractive și activități comune printre care cel mai îndrăgit a fost un „săniuș” în sacii de dormit, astfel că între elevii școlilor careiene s-au legat numeroase prietenii, care a fost și unul dintre scopul organizării taberei.
Organizatorii taberei, profesorii Gabor Schradi, Andrei Bobotan și Mircea Dohan, îi mulțumesc fostului handbalist Brem Arpi pentru arbitraj și surprize, precum și localului Alibaba Carei pentru asigurarea mesei.