Opinie de Carei, portalul tuturor careienilor, a împlinit în aceste zile trei ani de la lansare. Trei ani în care pe acest portal au fost publicate peste 5.400 de ştiri, opinii, interviuri şi anchete. Trei ani în care portalul Opinie de Carei a devenit cel mai citit pe plan local, fără să aibă nevoie de cititori din Bacău, Iaşi, Bucureşti sau alte colţuri ale ţării pentru a-şi creşte artificial traficul.

opinie de carei

Trei ani în care portalul Opinie de Carei a fost ţinta a numeroase atacuri şi a unor campanii de linşaj mediatic. Trei ani în care portalul Opinie de Carei a militat împotriva naţionalismului deşănţat, cu accente de extremism, promovat tot mai intens la nivel local. Trei ani în care portalul Opinie de Carei a încercat să promoveze respectul reciproc şi buna înţelegere între etniile care convieţuiesc paşnic în municipiul Carei şi în zona înconjurătoare. Trei ani în care portalul Opinie de Carei a încercat să mai descreţească fruntea cititorilor promovând cât mai multe ştiri pozitive despre realizările careienilor, într-o perioadă în care mass-media este tot mai preocupată de tragedii şi de scandaluri.
Portalul Opinie de Carei îşi propune să menţină actuala direcţie editorială. În acest sens, contează în continuare pe sprijinul cititorilor, care i-au fost alături în aceşti trei ani, şi le mulţumeşte pentru încrederea acordată.