În perioada 24-27 septembrie 2018, la Tokaj (Ungaria), a avut loc întâlnirea grupului de experți și membrilor comitetului de sprijin din cadrul programului Interreg Epicah, inițiativă care are ca scop promovarea și protejarea patrimoniului cultural, natural și turistic comun. La întâlnire au participat parteneri din Ungaria, Portugalia, Spania, Italia, Grecia, Estonia, Cehia și România, informează Primăria Carei.


În cadrul manifestării au avut loc workshop-uri, ședințe comune, prezentarea unor programe de cooperare transfrontalieră și a unor proiecte de bune practici, în acest sens delegații efectuând vizite la Tarcal, Mád, Pivnițele de la Hercegkut, Castelul din Füzért, Muzeul Vinului din Tokaj, Biblioteca Facultății Teologice Reformate din Sárospatak și Parcul Național Ággtelek.
În cadrul seminariilor s-a discutat despre rolul cooperării transfrontaliere, importanța programelor Interreg în dezvoltarea și protejarea patrimoniului cultural, turistic și natural comun, rolul acestor programe în creșterea numărului de turiști și creșterea calității vieții, precum și propuneri de îmbunătățire a cooperării în cadrul diferitelor tipuri de programe transfrontaliere.
Din delegația Agenției de Dezvoltare Intercomunitare Satu Mare a făcut parte și Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură din cadrul Primăriei Municipiului Carei.